|
Nu esti logat.
Sex protejat--->prezervativul rupt-4#58 2012-08-01 14:30:00
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptba nu, nu vreau sa zic pronosticuri, aia e varianta doom 2, din aceeasi familie cu badigard, si sendvis prefer romana invatata in generala. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #59 2012-08-01 14:31:59
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptah dar ea nu sufera de o boala ... in fine greseala mea.bafta. Offline #60 2012-08-01 14:32:57
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptunde vezi tu ca "prognostic" se refera doar la boli si afectiuni? am accentuat care era ideea... daca nici acum nu te prinzi care-i sensul termenului... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #61 2012-08-01 20:15:35
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptam si precizat: PAREREA MEA (cine are ochi de citit, sa citeasca). nu neg ca nu si-a luat pastila cum trebuie, etc... Ultima oara a fost editat de sub (2012-08-01 20:17:59) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #62 2012-08-01 21:01:13
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptsi iti dai seama cum se impaca o mama sa isi dea copilul in grija statului ... tu iti dai seama ce ramuscari are pe viitor ? ce parinte vrea sa isi dea copilul in grija statului .... asta e pur cinism zic eu. Offline Publicitateloading...
#63 2012-08-01 21:34:35
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptsa stii ca sunt persoane... daca nu, il poate creste chiar el, ce e asa greu. e fain mai tarziu cand va avea 20 ani si va avea o mama tanara Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #64 2012-08-01 22:41:21
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptcinismul tau ma lasa rece..."e fain mai tarziu cand va avea 20 ani si va avea o mama tanara" Offline #65 2012-08-01 22:59:02
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptnu e vorba de cinism, dar las-o asa, nu mai are sens Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #66 2012-08-01 23:23:15
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptAcidulass, intr-un alt topic acum cateva saptamani erai anti-avort, acum ce-ti veni? varsta te intimideaza? de vreme ce are ciclu si e fertila insemna ca (,) corpul ei e destul de pregatit sa duca o sarcina. eu am avut 2 colege de clasa care au fost facute de mamele lor la 15 si 17 ani si au crescut in familiile lor, sunt niste fete exemplu. asa ca se poate, daca se vrea Viata mea, desprinsa din povesti Offline #67 2012-08-01 23:58:23
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptnu stiu daca respectiva e insarcinata cu certitudine ... un test o s`o lamureasca daca e ... si dupa cum a spus si prietenul ei ... are o varsta prea mica ca sa isi poata intretina copilul sau eu stiu ce motiv are ... ce este clar in situatia asta e ca ei sunt speriati si la varsta de 16 ani nu stiu cum te impaci cu gandul ca o sa fii mamica ... ei au actionat inconstient cand nu s`au protejat acum daca testul confirma posibilitatea unei sarcini sa`si asume responsabilitatile unui copil sau sa faca avort (ceea ce eu nu sunt de acord) ... in final ei decid Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-02 00:05:10) Offline #68 2012-08-02 08:05:00
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptba care parinte o fi atat de prost incat sa accepte copilul si sa-l creasca versus avort? pai practic omori copilul ala...tre sa fii tampit ca si parinte (responsabil) sa nu-l cresti.. stiu ca nu e usor dar faci un efort, si le bagi copiilor mintile in cap, ca sexul nu-l faci de-a joaca... scopul pentru care a dat Dumnezeu organele alea a fost perpetuarea speciei Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #69 2012-08-02 11:21:28
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptMa faci sa rad. Are statul grija de copii... As zice eu ce are statul, dar mai bine ma abtin. Statul nu iti face acte, dpdv legal acei copii nu exista. Eu nu am existat pana in momentul in care m-au luat ai mei. La 18 ani iti dau un sut in dos si te dau afara, pentru ca sunt obligati sa te tina doar pana devii major. Fara acte, nu ai nicio sansa de a face o munca cinstita. Inevitabil, pe strazi ajung, cersind. Si tu spui ca asta e o varianta mai buna decat avortul. Tu te gandesti ca e mai bine din punctul cui de vedere? Crede-ma ca niciun copil nu isi doreste sa ajunga in 'grija' statului. Daca deja o trambitezi cu Dumnezeu inainte, clar nu o sa zici ca avortul e ok. However, precum copil abandonat ce am fost si eu candva, iti spun ca uneori e the better option, decat sa lasi un copil de izbeliste. Offline #70 2012-08-02 11:35:33
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptatunci sa aiba grija parintii lor de el dac-o fi sa ramana, ce atata tam tam? pana la urma cred ca nu avortul e cea mai buna solutie. daca te-a mancar in fund sa te sexezi, tine-l, nu-l omor?. o sa fie greu la inceput, dar asta e Ultima oara a fost editat de sub (2012-08-02 11:36:31) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #71 2012-08-02 11:38:42
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptreveniti la subiect, incetati discutiile despre avort si mai ales acuzele, care nu-si au rostul in topicul asta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #72 2012-08-02 11:41:29
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptSi decat sa-l tii 'pentru ca se cuvine', cum zici tu, mai bine nu-l tii deloc. Nimeni nu vrea sa fie un copil nedorit. Mai stiu eu vreo 2 rezultate de prezervative rupte si cred ca li s-ar rupe sufletul parintilor lor daca ar auzi cum se plang cateodata de relatia proasta care considera ei ca exista in cadrul familiei. La un moment dat se simte exact cat de dorit a fost un copil... in cazul unui accident rezolvat cum zici tu, la parinti apar frustrari in timp, de cele mai multe ori. Frustrari pe care copilul le va percepe. Sunt de acord ca nu e de vina copilul ca se f*t ei si ca nu au grija, dar nici sa-l tii de dragul de a-l tine, asa, din principiu... nici asta nu e o solutie mai breaza. Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-08-02 11:44:08) Offline #73 2012-08-02 11:47:57
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptomnia, ma refeream ca s-a ajuns la discutii gen "e vina lor, s-au f**** acum sa suporte consecintele, si-au cautat-o si si-au gasit-o", care repet: nu isi au locul aici. s-au protejat, au luat si pastila de a 2a zi, a fost pur ghinion, nu inteleg de unde si pana unde incepe lumea sa-i judece; ce mai aveau de facut? sa practice abstinenta pana in momentul in care isi permiteau psihic si material un bebe? sa fim seriosi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #74 2012-09-23 09:50:11
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptVa salut din nou, imi pare rau ca nu v-am anuntat data trecuta ce si cum, n-am mai facut testul, insa i-a venit menstruatia si a decurs normal, dupa i-a venit si urmatoarea menstruatie perfect normal iar acum, in timpul este a 11-a zi de la ultima menstruatie, are niste scurgeri albe abundente, si o doare burta si spatele, ieri seara cand a ajuns akas a gasit pe chiloti o pata de sange, ce ar putea fi? Offline #75 2012-09-23 10:03:58
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptAr putea fi orice: o candidoza, trichomonas, o raceala. Indicat ar fi sa consulte in medic pentru o analiza a secretiei. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #76 2012-09-23 10:05:44
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptasta ar putea explica durerea nu?....dar acea pata de sange?, ea se gandes-te poate s-a atins cu unghia, pentru ca era sange pur, nu era ca sangele vaginal din timpul menstruatiei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|